Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi nyilatkozat


Az adatvédelem nagyon fontos számunkra. Tiszteletben tartjuk magán- és személyes szférádat. Ezért az alábbiakban tájékoztatjuk Önt személyes adatainak feldolgozásáról. Az EZO SK, s.r.o. székhellyel: Hviezdoslavova 7, 080 01 Prešov, Szlovák Köztársaság, IČO: 36474169 felel a személyes adatok védelmére általánosan kötelező érvényű rendeletek, különösen az (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet betartásáért. (2016. április 27.) az egyének személyes adatok védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, amely hatályon kívül helyezi a 95/46 / EK irányelvet (általános adatvédelmi rendelet) (HL L 119., 2016.5.4.) és 18/2018 Z.z. a személyes adatok védelméről és egyes törvények módosításáról. Adatvédelmi politikánk megfelel az alkalmazandó adatvédelmi törvényeknek.

Definíciók

1.1. Személyes adat

A személyes adatok minden személyes információt tartalmaznak rólad. Ide tartoznak különösen a neve és vezetékneve, lakóhelye vagy egyéb címe, e-mail címe, telefonos elérhetősége.

1.2. Kiegészítő szolgáltatások Az alapszolgáltatásokon kívül további szolgáltatásokat kínálunk az alábbiakban a megfelelőségi nyilatkozat 1. pontjában leírtak szerint.

1.3 Reklám – A reklám minden olyan bemutató, kereskedelem, üzleti stb. Megvalósítása során, amely az áruk eladását vagy a szolgáltatások nyújtását ösztönzi, ideértve az ingatlanokat, a jogokat és a kötelezettségeket is. Reklámunk általában termékeket, árukat tartalmaz, amelyeket a cég értékesít.

1.4. Ügyfélszolgálat Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az Általános Szerződési Feltételek alapján.


1.5. Fogyasztói versenyek Az értékesítés előmozdítása érdekében (kormányzati engedély nélkül) áruk vásárlásával vehet részt egy folyamatban lévő fogyasztói versenyen (marketing esemény). Nyertes esetén a díjat a verseny feltételeinek megfelelően nyerheti meg. Általában anyagi díjakat, bevásárló utalványokat vagy kedvezményes kuponokat kínálunk. A fogyasztói versenyről a szóban forgó naptári hónapban vagy heten tájékozódhat hirdetésünkből. Mindig meg kell ismerni a vonatkozó fogyasztói versenyekben való részvétel feltételeit.

Személyes adatok feldolgozása

E-üzletünk használatakor, regisztrációjához és így alapszolgáltatásaink megszerzéséhez elengedhetetlen, hogy adja meg nekünk a következő személyes információkat:  Név és vezetéknév  Cím (utca, házszám, irányítószám, város)  kézbesítés cím (online regisztrációhoz kötelező)  E-mail cím (írásbeli regisztráció esetén választható)  Telefonszám (online regisztrációhoz kötelező).

A személyes adatokat feldolgoznunk kell a regisztrációt követő szerződéses kapcsolatunk teljesítése és az Ön számlájának felállítása érdekében. A fiók létrehozásával egyidejűleg hozzárendelünk egy ügyfél megrendelési számot is, amelyet az ügyfél személyes adataihoz rendelnek, amely lehetővé teszi az Ön egyedi azonosítását.

A www.ezo.sk weboldalunkon keresztül bármikor megváltoztathatja adatait. Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon.

Az adatkezelés célja a szerződéses viszony teljesítése az Art. 6 par. (1) bekezdés b) az általános adatvédelmi rendelet előírásait. Az ügyfél nem köteles ezeket megadni. Ezek azonban szükségesek e szerződéses kapcsolat teljesítéséhez, és rendelkezésük nélkül nem lehetséges számlát kiállítani és a megrendelt árut elküldeni.


Személyes adatok feldolgozása az internetes regisztrációval összefüggésben

A weboldalra való regisztrációhoz be kell írnia az e-mail címét. A regisztráció eljárását alkalmazzuk: A regisztráció és a megrendelés csak akkor fejeződik be, ha megerősíti, amely része lesz az erre a célnak elküldött megerősítő e-mailnek. Ha a visszaigazoló e-mailt nem érkezik meg, a bejelentkezés automatikusan törlődik az adatbázisunkból. Az adatkezelés célja a megrendeléssel kapcsolatos szerződéses kapcsolat teljesítése, a 19. cikknek megfelelően. 6 par. (1) bekezdés b) az általános adatvédelmi rendelet előírásait. Az ügyfél nem köteles ezeket megadni. Ezek azonban szükségesek e szerződéses kapcsolat teljesítéséhez, és rendelkezésük nélkül a megrendelés nem teljesíthető.


Személyes adatok feldolgozása a reklámban


4.1 Általános reklámozás Az információk és a reklámozás beleegyezése esetén tájékoztatjuk Önt a jelenlegi termékekről, szolgáltatásokról, fogyasztói versenyekről, vásárlói felmérésekről és promóciókról az 1. pont értelmében.


Ha postai úton kézbesítjük, feldolgozzuk a nemedet a cím, a vezetékneve, keresztneve és címe alapján. E-mailben történő kézbesítéskor feldolgozzuk a nemekkel kapcsolatos információkat, vezetéknevünket, utónevedet és korábban ellenőrzött e-mail címét.


4.2 Az információk és a reklámok fogadása érdekében engedélyt kell adnia nekünk a következő személyes adatok feldolgozására:


Ha postai úton kézbesítjük, feldolgozzuk a nemedet a címzés céljából, a vezetéknevét, utónevét és címét. 

0