Olajfürdők megfázáshoz, fejfájáshoz, valamint izom- és ízületi relaxációkhoz

Néhány fürdő gyógyul, mások megnyugtatják vagy tonizálják. Válassza ki az eljárás típusát hangulata és egészsége szerint.

Hallgassa meg testét és ne tévesszen meg választás közben!

Ne feledje, hogy a tartós forró gyógyfürdők nagy mennyiségű energiát termelnek. Az emberek egyre több időt töltenek el egy kellemes, gyönyörű wellness- vagy gyógyfürdő-környezetben, ahol sok pénzt hagynak, miközben akár otthon is készíthetnek ilyen jótékony fürdőt.

 

Amikor hideg van

hidegebb időjárás , kora esték, komor hangulat és gyakran az első hideg jellemzi. A szabadidő csökkentésének lehetőségei egyre rövidebbé válnak, és így folytatódnak a háztartási tevékenységek.

Ha ehhez váratlan hideget adunk hozzá, azt akarjuk, hogy a lehető leghamarabb gyógyuljunk anélkül, hogy orvoshoz kellene fordulnunk .

Gondolt már azon, hogyan lehetne ezt az időszakot élvezetesebbé tenni, és gyógyszerek nélkül megszabadulni a hidegtől?

Nincs idő fürdésre vagy vágyakozik arra, hogy jelentős pénzt költessen a túlárazott termékekre?

A benne lévő göndör menta és az eukaliptusz egyedi tulajdonságai jótékony hatással vannak a légutakra és ismertek pihentető és stimuláló hatásukról. Az eukaliptuszt mindig keresették fertőtlenítő és fertőtlenítő hatása miatt. Üdvözlendő előnye annak, hogy gyulladást kezelhet, megfázást csökkenthet és az asztmaproblémák. Enyhíti a köhögést, ízületi fájdalmakat, idegességet, és számos vírusos fertőzés megbízható megelőzésére szolgál
& Nbsp;

Ellazítja a mentális blokkokat, elnyomja a szorongást, a pánikot és ellensúlyozza a depressziót. Menta a antidepresszáns, frissítő hatások és magával ragadó illatok. Egy másik előnye az alvás- és stresszproblémák enyhítése.

Menta mentolt, illóolajat és több mint 40 anyagot tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak a májműködésre, a légzőrendszerre és gyulladáscsökkentő .

Pihenjen az izmok és az ízületek

Aktív sportoló, reumás, vagy csak izmokra és ízületedre van szükségük, hogy helyreálljon a sérülésből vagy a terhelésből?

Ha természetes, olcsó módot keres egy pihentető és regeneráló élményhez otthonában, Az Ön megoldása.

Olajfürdő – az izmok és az ízületek relaxációja egyedülálló megoldás az izom-csontrendszeri fájdalmak, duzzanat, fejfájás és a stressz enyhítésére. < / b> Ez a természetes rozmaring illóolajok, a fenyő és a citromfű és az arnika illóolajok kiegyensúlyozott keveréke.

A fenyő reumaellenes, stimuláló és pihentető hatásairól ismert. A rozmarint keresik a véráramlás, a fejfájás, a fáradtság, az izomfájdalom és a légzőszervi problémák kezelésére. Kevésbé ismert, a sárga-sárga arnika megbízható segédeszköz a duzzanat, zúzódások, ízületi gyulladások és sérülések kezelésében. Inulin-tartalma miatt ritka antidiabetikus hatásokkal rendelkezik. Az izomfeszültséggel a lábgörcsök kísérő jelenség, amelyet ez a növény enyhíthet. A citromfű nem csak csodálatos friss aromája , hanem praktikus segítő az anyagcserének felgyorsítására, a láz vagy a fejfájás csökkentésére és erős antioxidáns. Javítja a koncentrációt, enyhíti a feszültséget és még gyulladásgátló és antibakteriális hatással is rendelkezik.

Fájdalom és migrén ellen

A nagy munkaterhelés, felelősségvállalás, sietős életmód, alváshiány rendszeresen fejfájást okozó estéket eredményez. A elalvás , az általános jólét és a migrén megelőzése ebből adódó problémája szintén nem járul hozzá. Nem is beszélve azokról az esetekről, amikor egy személynek hosszú távú migrénproblémája van.

Ha természetes fájdalomcsillapítást keres természetes formában és relaxációval kombinálva, akkor ideális megoldást kínálunk Önnek. A fejfájás és a migrén olajfürdő a fejfájás és a pihenés ideális kombinációja.

A fő összetevő a természetes szilícium-dioxid levendula , amely mindig is ismert volt az idegrendszerre ható nyugtató hatásaival, javítja a mentális ellenállást, gyulladásgátló, fertőtlenítő és fertőtlenítő szerekkel rendelkezik hatásokat. egyedi aromája pihentető és stimuláló hatású. A levendula-szilika az izomgörcsök, a migrén, a bőr ekcéma, a penész és a kisebb sebek keresett gyógyszere. Forró fürdővel együtt támogatja a végtagok vérkeringését, a bőrön belüli keringést, javítja a bőr hatását és javítja az általános jólétet. Ön is értékelni fogja a hidratált, helyreállított, ragyogó és nyugodt hatást.

A legjobb eredmény elérése érdekében adjon hozzá egy vagy két zárókupakot a fürdőhöz 36-37 fokos hőmérsékleten. Ezután pihenjen 15-25 percig és élvezze annak jótékony hatásait. A forró víz természetes tulajdonságai nemcsak javítják az illóolajok jobb felszívódását a bőrbe, hanem elősegítik a bőr és a végtagok vérkeringését is. A nagy bónusz az, hogy az olajösszetétel ellenére a termék nem hagy olajfoltokat a kádon.

Élvezze az olajfürdőt!

További termékeket talál a www.ezoshop.com

0