Illatos fürdősók a lábakhoz és azok előnyei

A lábak a hagyományos orvoslás szerint a lélek egyfajta tükörképe. Minden szervünk tükröződik a lépcsőn. A fokozott lábápolás gyakran hozzájárult az egész szervezet frissességének és megfelelő működésének helyreállításához. A láb sós fürdője balzsam a test számára, és látni fogja a lélek számára. A helyi lábfürdő vízben lábfürdősó hozzáadásával segíti a lábak bőrének lágyítását. Forró fürdővel az izmok ellazulnak, és ez segít a lábfájdalomban.

Ha sót használunk természetes illóolajok hozzáadásával, amelyet e-üzletünkben (http://www.ezo.sk/produkt/ jednorazova-kupelova-sol-na-nohy /) kínálunk, a lábak gyönyörűen illatosak és frissek maradnak. Ez az ideális módja annak, hogy pihenjen a lábad egy esti pihenésre a tévében, a könyv mellett, vagy egy ízletes csésze kedvenc italához. A sós tálcában található lábfürdő jótékony hatású a bőr megújulására.

A bőr puha, rugalmas és feszített marad, és néhány kezelés után is eredményt fog látni.

KERELÉSI TIPP: Mielőtt leül, és meleg vízbe meríti a lábát, készítsen törülközőt , hogy a kezelés után is kéznél maradjon. A lábakat a fürdő után jól meg kell szárítani és masszírozni , és megfelelő krémmel vagy olajjal kezelni. Viseljen meleg zoknit a lábán, és pihenjen egy ideig ezen eljárás után.

És hurra, mert a lavina lábai a pihenés és a jólét képei. Az ebben a sóban található fürdő segít néhány percig fizikailag kikapcsolódni, az elme ellazul, a vér folyni kezd, támogatja a felhalmozódott folyadékok áramlását, serkenti a lábak akupresszúciós pontjait, amelyek az összes belső szervhez kapcsolódnak. A lávagyakorlatok különféle formái előnyei vannak a szépségnek, az egészségnek és a szervezet egyensúlyának. Időt tölthet az illóolajokkal történő pihenésről is.

Kiváló eszközök az ún. „Sózokni”, melyeket kádisóinkból készíthet. Áztasson tiszta pamut zoknit bármilyen sós fürdőből bármilyen összetört fürdőbe, csavarja össze, és tegye lábára. Feltesz egy újabb száraz zoknit, majd tekerje be a lábát egy törülközőbe. Ez egy remek recept – ha ízületek voltak vagy hideg lábad vannak, akkor minden bizonnyal megkönnyebbül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0